Arrendeavtal klart för tillgång till parkering vid Lungsunds badplats

I sommar kommer parkeringen vid Lungsunds badplats att vara öppen för bad- och båtgäster. Detsamma gäller toalett i servicehuset.

Förhandlingarna mellan kommunen och den nya fastighetsägaren till campingen i Lungsund är nu klara. Ett arrendeavtal är påskrivet och gäller från den 15 juni och fram till den 31 oktober. Kostnaden för arrendet, inklusive tillgång till servicehus med toalett, blir 4000 kronor per månad.

– Tack vare den goda dialog vi haft med fastighetsägaren så har vi nu nått en bra överenskommelse för att säkerställa en bra tillgänglighet till bad och båtplats i Lungsund under sommaren. Vi kommer fortsätta att diskutera i samma anda för att även nå en mer långsiktig lösning, säger kommunchef Johan Rosqvist.

Text och foto: Eva Wiklund