Storfors kommun söker ny kommunchef

Storfors kommunchef går vidare till nya utmaningar.
Nu söker vi hans efterträdare med hjälp av rekryteringsföretaget Experis.

Länk till annonsen

Är du en lagspelare som får energi av att jobba med utveckling? Då är det kanske dig vi söker, särskilt om du också beskriver dig som analytisk, snabbtänkt och positiv. Här finns gott samarbetsklimat och korta beslutsvägar, så som det lätt blir i en mindre kommun.

Vi söker en trygg, tydlig och demokratisk ledare med gedigen erfarenhet från strategisk ledande befattning där både ekonomi- och resultatansvar har ingått. Vi ser helst att du har erfarenhet av att jobba i en demokratisk styrd organisation, gärna i kommunal verksamhet.

Storfors kommun kan stoltsera med 500 kilometer strandlinje, låg personalomsättning, en av Sveriges bästa skolor och två nybyggda särskilda boenden. Du kommer att bli en viktig spelare, bland annat när det gäller projekteringen av ny landsbygdsskola, boenden i sjönära lägen samt fortsatt utveckling av kultur- och idrottsliv.

Läs mer i annonsen

Text och foto: Eva Wiklund