Alfons photo.

Pialill tillbaka som projektledare för Motorsportveckan

Pialill Ring, som närmast kommer från en anställning på Örebro universitet och Nyföretagarcentrum blir Albinsson & Sjöbergs projektledare för Karlskoga Motorsportvecka.


Anställningen av Pialill är ett led i Albinsson & Sjöbergs expansion såväl geografiskt som för verksamheten i stort.
Dessutom arrangeras årligen ett 15-tal mässor och event som tillsammans lockar cirka 200.000 besökare. Albinsson & Sjöberg har lång och bred erfarenhet och har ett stort kontaktnät i motorbranschen. Företaget är nordens största motorförlag och bedriver verksamhet i flera länder. De äger och driver också motorbanan Mantorp Park.

– Vi är glada att få Pialill Ring som projektledare eftersom hon är en av grundarna till arrangemanget och dessutom har flera års erfarenhet att driva motorsportveckan. Det känns tryggt med hennes förankring i Karlskoga och ingångar i såväl näringsliv som kommun, säger Daniel Lindstedt, eventansvarig vid Förlags AB Albinsson & Sjöberg.

Pialill Ring började sin anställning den första januari och har redan säkrat upp ett antal aktiviteter med både SM status och skandinaviska mästerskapstävlingar till sommaren. Målsättningen för Albinsson & Sjöberg är att lyfta arrangemanget ytterligare på sikt och i år kommer man att fokusera på de aktiviteter som genom åren varit framgångsrika. Motorsportveckan kommer att hållas mellan 10-14 juni.
– Jag har fått en rejäl rivstart och det känns jätteroligt att jag har förankrat en hel del aktiviteter med de korta förutsättningar vi har men jag känner ingen oro för att vi inte kommer lyckas. Att jobba med Albinsson & Sjöberg känns fantastiskt spännande och ger Karlskoga Motorsportvecka marknadsförings kanaler på en helt ny nivå, säger Pialill Ring.

Karlskoga har sedan början på 1950-talet varit synonymt med motorsport på högsta nivå och framför allt Kanonloppet har satt staden på kartan för motorsportintresserade från hela världen. Som ett led i Karlskoga kommuns ambition att hitta förnyelse med kraft av tradition kommer Karlskoga Motorsportvecka arrangeras för åttonde året på rad.

Källa: Karlskoga Motorsportvecka