Massor av aktiviteter och härligt häng på ungdomskvällen

Torsdagskvällen 13 juni får alla ungdomar bege sig till parkeringen nedanför Kupolen i centrala Karlskoga. Då är det dags för Motorsportveckans ungdomskväll i samarbete med Mötesplats Kupolen, Karlstad Streetrace, Boda Borg med flera. En kväll fylld med aktiviteter och gött häng utlovas.

Motorsportveckans klassiska ungdomskväll bjuder som vanligt på ett späckat program för alla ungdomar. I år håller man till på parkeringen nedanför Kupolen där det kommer vara fordonsutställning med många fina priser, skönt häng med aktiviteter från Boda Borg, möjlighet att prova på en del av det Kupolen har i sitt utbud och mycket mer. Därtill kommer Svenska Bilsportförbundet finnas på plats med sin trailer där du kan prova på virtuell racing och annat kul.

– Vi vill vara delaktiga när det händer något i Karlskoga Kommun och Motorsportveckan är en bra arena för oss att visa upp sig på, vi ser jättemycket fram emot det här, menar Rebecca Eriksson, ungdomsutvecklare på Mötesplats Kupolen.

Hon berättar att det är många ungdomar i Karlskoga som kör både bil och a-traktor, så bil- och motorintresse saknas inte. Ungdomskvällen brukar vara populär och man tror på ett stort intresse även i år. Kvällen riktar sig, vilket antyds av namnet, i huvudsak till ungdomar, och det kommer finnas något roligt att göra för alla, oavsett grad av motorintresse. Kvällen avslutas sedan med gemensam cruising på stan.

Alla är välkomna, evenemanget är kostnadsfritt och alla medverkande ser fram emot en rolig och välbesökt ungdomskväll med mycket folk och hög stämning.

– Vi hoppas det kommer både ungdomar vi känner igen och nya ansikten, säger Rebecca Eriksson, och att det blir fint väder.

Text: Nicklas Remmegård