Johner Bildbyra AB +46 8 644 83 30 info@johner.se sales@johner.se

Vandra, cykla eller rid längs vackra leder

Varva ner från vardagsstressen längs vackra vandrings- rid- och cykelleder. Träffa djuren på någon av våra mysiga fårgårdar eller ta en tur med islandshäst, har du tur så träffar du på våra tomtar. Lär dig mer om medeltida kyrkor och den världsberömda Gullspångslaxen.
I Gullspångs kommun finns det flera sjönära boenden att välja mellan både som camping, hotell, vandrarhem, stugor eller lyxig herrgård. Här hittar du också en kulturrik bygd med många evenemang att roa sig på. Hova Riddarvecka, bilbingo, bakluckeloppis, Hova skivmässa, teater och allsång är bara några av alla våra populära evenemang.
Låt dig inspireras och få mer information om allt som går att uppleva hos oss på vår hemsida.

www.gullspang.info
Tel. turistinformation: 0506-361 00