Svensk Fastighetsförmedling flyttar från Lyran till NKPs lokaler

Jenny Häggström ny fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Till hösten flyttar H&M in i Lyranhuset. Det har fört med sig att Svensk Fastighetsförmedling fått flytta från sina gamla lokaler bredvid blomsteraffären. Flyttlasset har gått en bit norrut till Nya Kristinehamnspostens lokaler på Kungsgatan 40.

– Det blev en jättebra lösning. Vi har letat efter nya lokaler och försökt komma ut på Kungsgatan med ett bättre läge. Att vi skulle flytta så snabbt hade vi kanske inte tänkt men när den här möjligheten dök upp så blev det en jättebra lösning, säger Git Bengtzing, franchisetagare och mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Kristinehamn-Karlskoga.

Tidigare hade kontoret öppet varje eftermiddag men i de nya lokalerna utökas öppettiderna till att omfatta hela dagen. Det blir möjligt i och med att Jenny Häggström anställts som fastighetsmäklare på Kristinehamnskontoret. Hon har gått den treåriga mäklarlinjen på universitetet i Karlstad och arbetat som trainee på Karlskogakontoret under ett år. Till sin hjälp får hon Sofia Bengtzing som assistent som också finns där hela dagarna, samt Christopher Rubin, som för närvarande jobbar som mäklarassistent en dag i veckan och går Svensk Fastighetsförmedlings mäklarskola. När han blir klar med utbildningen till våren börjar han som mäklare på kontoret i Kristinehamn.

av Björn Hallin

Leave a Reply