Fabian Henriksson och Johan Bergling på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Kristinehamn

Bjöd in kristinehamnarna till invigning

För ett par månader sedan öppnade Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sitt kontor i Kristinehamn, och under långfredagen bjöd man in till invigning med godsaker och tävlingar.

– Det har varit en bra och välbesökt dag, säger Johan Bergling på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Kristinehamn.

Det var i samband med att vårmönstringen under långfredagen – som i år alltså var allt annat än långtråkigt – fyllde Kristinehamns centrum med motorcyklar som Länsförsäkringar passade på att bjuda in Kristinehamnarna till invigning av det nya kontoret.

– Vi poppade popcorn för fulla muggar och delade ut 250 påskägg till barnen, så det var väldigt roligt, säger Johan Bergling.

Många tog chansen att titta in på kontoret och det hela var uppskattat såväl av besökarna som av mäklarna. Under dagen hade man också en tävling i fotbollsdart, där priser i form av presentkort från Omtänksamma Kristinehamn kommer delas ut till den kille och den tjej som lyckats bäst, samt två vinnare som lottas fram bland de cirka 40 deltagande barnen.

Johan lyfter fram att man som kundägt bolag vill vara en del av samhället och att det känns viktigt att vara delaktig när det händer något i stan. Vilket man också upplever kändes uppskattat av de som tog del av invigningsfestligheterna.

– Det var en bra dag, och vi har fått ett väldigt bra mottagande från Kristinehamnarna per omgående.

Text och foto: Nicklas Remmegård