Ny ägare till Picassouddens café

– Vi är jätteglada att rätt köpare dök upp så att Picassouddens café får leva vidare. Det betyder mycket för kommunen och för kristinehamnarna.

Det säger Birgitta Andersson på Länsförsäkringars Fastighetsförmedling i Kristinehamn. Företaget och fastigheten har varit till salu under några år och mäklarfirman har haft flera spekulanter från olika delar av Sverige som velat etablera sig i Kristinehamn.
– Av olika anledningar har affären inte gått igenom men nu lyckades det äntligen. Det är ju både ett spännande objekt och lite annorlunda. Vi delar glädjen med säljare och köpare samt alla som nu i fortsättningen kan njuta av en stund vid Picassoskulpturen i skärgården, säger Birgitta.
Caféet kommer att drivas vidare av Rosi Schröder Johansson som kommer att hälsa både gamla och nya kunder välkomna. Namnet Picassouddens café försvinner och nygamla namnet blir Skärgårdscafét, ett namn som caféet hade längre tillbaka i tiden.

av Björn Hallin

Leave a Reply