Daniel tillbaka på Svensk Fastighetsförmedling

Efter en utflykt till Karlstad är nu fastighetsmäklare Daniel Färdigh tillbaka hos Svensk Fastighetsförmedling i östra Värmland.

Daniel började på hösten 2006 som praktikant på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Karlskoga. Han blev registrerad fastighetsmäklare 2007. Han bodde då i Karlskoga men valde tillsammans med flickvännen att flytta till Karlstad hösten 2011. Där började han som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån.
– Det var kanske ett lite annorlunda arbetsklimat än vad jag var van vid från Svensk Fastighetsförmedling. Det var ett mycket större kontor med ett annan tänk främst vad gällde personalen, säger Daniel.
– Där var man mer inriktad på pengarna och inte så mycket på människorna. Här på Svensk Fastighetsförmedling är det lite mjukare och en helt annan personalpolitik. Dessutom möter man bra folk och det tycker jag om, menar Daniel.
Han började i april på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Kristinehamn och stortrivs.

Text Björn Hallin