Diggiloo till Svinvallen

Efter tre års paus gör Lasse Holm comeback i Diggiloo. Den 31 juli kommer både han och det övriga turnésällskapet till svinvallen i Kristinehamn.

Övriga som kommer är popsångerskan Ace Wilder, comeback-aktuella Linda Bengtzing och Grotesco-aktuelle Per Andersson. Spektakuläre Thomas Di Leva, hiphop-duon Medina och P3-favoriten Oscar Zia. Sångerskorna Jessica Andersson och Linda Pritchard, eleganten Magnus Carlsson och trumpetsolisten Magnus Johansson.

Vid en snabb överblick är likheterna större än olikheterna 2016. Tio artister i centrum. Några som har gitarrer på magen och danspass som kommer likna aerobicsshower. Och så den vältränade programledaren som har fyllt sjuttiotvå i år och som har lika mycket spring i benen som en treåring.
Men den greatest hits-kavalkad Diggiloo visar upp i sin fulla prakt varje sommar är förmodligen exakt vad publiken vill ha. Under tretton år har turnén vuxit och vuxit och idag är Lasse Holms musikuppfinning den överlägset populäraste sommarturnén, alla kategorier.

Leave a Reply