Nu kryddar BR Motorsport sitt Legend Team med två gamla Racerrävar

Här kör Bohlin Racing en aktivitet med Legend Cars för företag och privatpersoner på Gelleråsen.

BR Motorsport som är en förkortning på Bohlin Racing Motorsport kommer denna säsong innehålla inte mindre än sex förare som är laddade inför säsongens serier.
Första testet för teamet körs redan 1 april på Gelleråsen.

IMG_0896

Emil Persson och Louie Bjurselius kör så klart i nyprepparerade bilar. Daniel Malmborg med många år i SSK serien i Renault klassen, samt Volvocupen, där han körde en Volvo 850.
Cralle Lindholm med mångårig erfarenhet från Road Racing, samt Carrera Cup. Han kör hela Legend serien utom Gröndalbanan, istället kör Cralle en utlandstävling i Porsche samma helg.
Peggen Andersson med mångårig erfarenhet från racing, har bland annat kört i BMW Teamet 1988-1990 tillsammans med Lennart. Nu är han inbokad  på de två första racen, därefter tar han ställning till fortsättningen av serien.
Gregor kommer att köra två tävlingar i serien – Kanonloppet tillsammans med STCC samt Sviestad.
Alla i teamet går in för att vinna Legend Cup serien och ett starkt mål för vissa förare är att sätta Janne ”Flash” på plats.

Nu har bilen som Emil vann världsfinalen i USA med kommit hem och skall prepareras för årets säsong. Emils mekaniker Bill och Bull (Nicke och Olle) är också med på bilden.

IMG_5565 

Leave a Reply