Dockhus stödjer Barncancerfonden

Kim Nilsson på Lekia i Karlskoga, Git Bengtzing på Svensk Fastighetsförmedling och Agneta Andersson diskuterar hur dockhuset ska inredas.

Svensk Fastighetsförmedling fort-sätter att stödja kampen mot barncancer. I en ny kampanj har kända inredningsprofiler fått inreda och sätta sin personliga prägel på var sitt dockhus. Precis som vid en vanlig försäljning håller Svensk Fastighetsförmedling i både visning och budgivning, men denna gång går alla pengar till Barncancerfonden.

I Karlskoga har OS-medaljören Agneta Andersson hjälpt till att inreda ett dockhus som sedan säljs till högstbjudande. Utgångspriset är 5 000 kronor. Budgivningen pågår fram till och med 17 december. Totalt är det sex dockhus som säljs runt om i landet. De andra dockhusen har inretts av Gustav Broström, Hanna Wessman, Mija Kinning, Karin Mannerstål och Willy Björkman tillsammans med Agneta ”Nulle” Eriksson.

– Vi stödjer kampen mot barncancer genom att göra det vi kan allra bäst, att sälja hus. Agneta Andersson och de andra inredarna har gjort ett enastående jobb och vi hoppas att många vill vara med och buda på husen och därmed hjälper oss att hjälpa. Den här aktiviteten är en del av ett större engagemang där vi samlar in pengar till förmån för Barncancerfonden. Innan nyår hoppas vi ha samlat in över två miljoner kronor. Det vore fantastiskt att få ge en sådan julklapp till de som kanske behöver det allra mest, säger Git Bengtzing på svensk Fastighetsförmedling i Karlskoga och Kristinehamn.

av Björn Hallin

DSC_8144OS-medaljören Agneta Andersson har hjälpt till att inreda ett dockhus som Svensk Fastighetsförmedling i Karlskoga/Kristinehamn säljer till högstbjudande till förmån för Barncancerfonden. Här har hon köpt dockhuset av Kim Nilsson på Lekia.

Leave a Reply