Som hemma Café

Som hemma Café

På torget i Karlskoga hittar du Som Hemma Café. Ett modernt och populärt café anpassat för alla åldrar. Ett café med en känsla av att vara just som hemma. Här hittar du egentillverkade maträtter, så som lasagne, pajer, grillad kyckling och wok, – det enkla blir till en smakupplevelse. Ni hittar alltid nya spännande smaker som ligger i tiden i deras matiga sallader och grillmackor men man serverar även det traditionella så som en klassisk räkmacka. Från minibageriet  levereras nybakat fika varje dag. De bakar alltid sina egna bärpajer som serveras med vaniljsås. Öppettider: Mån-fre 9-19, mellan 11-14 serverars dagens lunch, lör 10-17 samt sön 11-16. Sommartid är den stora uteserveringen öppen. De har även fullständiga rättigheter.
Torget, Karlskoga Tel: 0586- 511 65 

 

Leave a Reply