Red brick

På Karlskogas mest anrika pub, som i år firar 25-årsjubileum, kan du i varsamt nyrenoverade lokaler i två våningar njuta av mat och dryck i mysig pubmiljö. Här hittar du klassiska pubrätter i modern tappning, lagade på närproducerade råvaror.
Hos oss kan du äta en bit mat, ta en drink i solskenet på uteserveringen och trivas i glada vänners lag. Vi har 64 olika sorters öl, över 50 sorters whisky och ett stort urval av rom och gin. Därutöver hittar du ett brett utbud av cocktails, vin och andra ädla drycker i vår välfyllda bar. Självklart har vi många alkoholfria alternativ.
Du kan också beställa take away att avnjuta hemma, och du vet väl att vi kan fixa catering med allt du behöver för sommarens fester?
Öppet ons-lör från kl. 16. Livemusik på lördagskvällar.

Vi ses på Brickan!

Centralparken 1, Karlskoga. Tel. 0586 308 00.
restaurang@redbrickpub.se
www.redbrickpub.se