Lina Wreje-Larsson på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Karlskoga.

Ny fastighetsmäklare i Degerfors

Den 1 november utökar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Karlskoga sitt verksamhetsområde och öppnar ett nytt kontor i Degerfors. Här kommer Lina Wreje-Larsson att förestå kontoret.

Lina började sin karriär i Stockholm där hon är född och uppvuxen. Hon utbildade sig i Gävle, där hon läste ekonomprogrammet för att sedan komplettera med fastighetskurser.
Hon arbetade från 2012 som mäklarassistent och blev registrerad fastighetsmäklare 2014. Lina arbetade som fastighetsmäklare i Stockholm fram till att hon flyttade till Degerfors i början av 2016 då hon träffade sin nuvarande man (före detta fotbollsspelare i Degerfors IF) Därefter började hon som fastighetsmäklare i Örebro fram till att hon efter mammaledighet startade Notars fastighetsmäklarkontor i Degerfors där hon jobbade ett år.
I mitten av september i år gick hon över till Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Karlskoga och nu återvänder hon till ett nytt mäklarkontor i centrala Degerfors under Länsförsäkringar. Hon trivs i Degerfors och det hon särskilt uppskattar är närheten till naturen och lugnet i den gamla bruksorten.

Text Björn Hallin
Foto Marita Olén Widenberg