Grisfest på Värmländska

Det känns naturligt att visa upp grisen som en symbol för den värmländska maten. Grisen kommer att grillas på koleld hela dagen under på ”Smaka på Värmland”, den serveras med en buffet av goda tillbehör.

Festligheterna sker på lördagskvällen den 28:e ute i Smaka på Värmlands Foodcourt-tält. Deltagande restauranger i Foodcourten är: Spishyllans Trädgårdscafé, Oliveriet, Almars Krog och Skogshyddans Dirty Pig Truck. Flera värmländska bryggerier finns på plats så även god lokalproducerad dryck finns. Det blir helt enkelt en pubkväll med underhållning på den stora matfestivalen. Dansa, sjung och kom i rätt stämning tillsammans med coverbandet Happy Harry & the Hobos.

Kl. 16 är det insläpp, maten serveras kl. 17-20 och bandet kommer att spela en gång under matserveringen samt ca kl. 20.30. Festen stänger kl. 22. Biljetterna kostar 250kr/st och inkluderar maten och entré till kvällens grisfest på värmländska. 

​Försäljningsställe:  Kristinehamns turistbyrå, ticketmaster.se, andra Ticketmasterombud i Sverige.