Dags för uppskattad vårmönstring i Degerfors

Med våren kommer bilträffarna, och 6 maj är det dags för Charleswood Streetfreaks vårmönstring i Folkets Park i Degerfors.

Vårmönstringen anordnades första gången förra året och blev uppskattad av såväl utställare som besökare som kommit för att se de amerikanare och veteranbilar som radade upp sig i parken i hörnet mellan Nya Strömptorpsvägen och Gamla Björneborgsvägen.

Utöver att beskåda de vackra bilarna som glänser i den sol som förhoppningsvis kommer skina över evenemanget kan man ta en fika i caféet, avnjuta trubadurunderhållning från Jörgen Nilsson och givetvis delas priser ut till de bästa bilarna. Tre bilar får pris av domarna, och barnen får rösta fram sin favoritbil.

Vårmönstringen öppnar klockan 11, och håller sedan öppet till klockan 15. Blank lack, skinande krom och mullrande motorer utlovas. En dag att fröjdas för såväl motorfantaster som den som uppskattar fräna bilar.

Text: Nicklas Remmegård