Andreas nybakad mäklare i Karlskoga

Andreas Persson är ny fastighetsmäklare hos Svensk Fastighetsförmedling i Karlskoga.

Efter att ha arbetat som mäklarassistent och genomgått Svensk Fastighetsförmedlings utbildning till fastighetsmäklare har nu Andreas Persson knutits som mäklare till Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Karlskoga.

Andreas är infödd Karlskogabo och arbetade tidigare i tio år inom bevakningsbranschen. Men han kände sig sugen på att satsa på fastighetsmäklarbranschen och när han fick chansen att få arbetet som mäklarassistent samtidigt som han kunde starta utbildningen till mäklare i Svensk Fastighetsförmedlings egen utbildning nappade han.

I december förra året blev han klar med utbildningen och nu har han fått en fast tjänst som fastighetsmäklare i Karlskoga.
– Det har varit jättekul och en spännande tid och nu i efterhand saknar man skolan lite grand. Det har varit roligt att träffa andra i samma bransch men nu ska det bli bra att komma ut i verkligheten och arbeta som mäklare, säger Andreas.

av Björn Hallin

Leave a Reply