Flytt ger bättre tillgänglighet

Niklas Ahlström, servicechef på Möller Bil i Karlskoga visar kommande mottagningsdisk.

Europcar i Karlskoga gör en stor förändring och flyttar verksamheten till Möller Bil på Värmlandsvägen.
Öppningsdatum på nya adressen är 1 november.
– I och med flytten ökar tillgängligheten för våra kunder, berättar Linus Hansen som är regionsäljchef på Europcar.

Fler fördelar finns med flytten. Linus Hansen:
– Förutom ökad tillgänglighet betyder det att verkstadskunder hos Möller Bil får snabb tillgång till ersättningsbil. Kunder som hämtar sin bil, har också tillgång till stora parkeringsytor. För vår egen del blir verksamheten effektivare då vi har verkstad, service och rekond på samma ställe.

2- Fabia grön 200 dpi

Europcar Sverige är ett helägt dotterbolag i Volkswagen-koncernen och själv-klart erbjuder Europcar bilar ur koncernens utbud. Bilar från Volkswagen, Audi, Skoda och Seat finns bland de modeller man hyr ut. Transportfordonen för uthyrning kommer från Volkswagen, från Caddy till den största skåpbilen med bakgavellyft, som får köras på vanligt körkort.
– Kunderna kan välja allt från större premiummodeller till småbilar. Alla våra bilar är mindre än ett år gamla, en ytterligare säkerhet för kunden.

DSC_1793

Niklas Ahlström är servicechef på Möller Bil i Karlskoga och ser fram mot att härbärgera Europcar.
– Europcar är samlokaliserat med Möller Bil på flera platser i Sverige och det här ökar flexibiliteten för kunderna. Har vi inte den bil kunden önskar, kan vi snabbt få fram den, till exempel från Örebro. Vi välkomnar gamla och nya kunder till Europcar hos Möller Bil och lovar att erbjuda bästa möjliga service!

av Anders Björklund

Leave a Reply