Karin Lundqvist, Rebecca Tah Persson, Lena Persson och Adrian Johansson.

Länsförsäkringar förstärker i Filipstad

I slutet av februari anställdes Rebecca Tah Persson och Adrian Johansson som mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Filipstad.
– Det har varit en bra början för dem, säger franchisetagare Lena Persson, jag är så otroligt nöjd nu. 

Lena Persson berättar att hon varit ensam mäklare det senaste året, att det varit mycket att göra och att efterfrågan har varit sådan att det behövdes fler mäklare. Tankarna att anställa har funnits ett tag, och nu var tillfället det rätta.
– Jag är så nöjd, det är så himla roligt. Det har blivit en nykick på kontoret, säger hon.

Rebecca och Adrian har båda handplockats till tjänsterna, och kommer vara verksamma i Filipstad, Hällefors och Storfors. Då de tidigare varit inne och jobbat extra på kontoret har de kunnat kliva in ganska sömlöst och har snabbt blivit varma i kläderna.
– De har fullt upp, säger Lena, det rullade direkt för dem.

Hon menar att de tre jobbar nära varandra och arbetar ihop på olika projekt. Det går bra, nya objekt och försäljningar kommer in i stadig takt och det finns mycket att göra. Nu börjar även fritidshusmarknaden komma igång för säsongen.
– Det rullar på som bara den, konstaterar hon.

Text: Nicklas Remmegård