Stort intresse för bostadsrätter i Skrantabacken

Svensk Fastighetsförmedling har som första karlskogamäklare lyckats att sälja ett projekt med nyproducerade bostadsrätter. Försäljningen startade i början av 2017. Intresset för bostadsrätterna var stort redan från starten och under hösten startade byggnationen.

Den attraktiva tomten på Skrantabacken stod tom länge innan byggföretaget WE Bygg satsade på att bygga arton bostadsrätter i fem hus. Svensk Fastighetsförmedling fick förtroendet att sälja lägenheterna. Innan bygget startade var tanken att sälja runt 70 procent av lägenheterna och det målet uppnåddes ganska snabbt. Intresset för de nya bostadsrätterna var stort och i november förra året var det klart för att starta bygget. Innan året var slut var samtliga arton bostadsrätter sålda.
– Vi är mer än nöjda med försäljningen och det är verkligen ett attraktivt område. Lägenheterna har hög standard och läget är mycket bra med nära till centrum. De som bor längst upp får dessutom utsikt ut över Möckeln, säger Johan Tjernström, Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.
Bygget av husen har redan kommit långt och går allt som planerat sker inflyttningen under det tredje kvartalet i år.

Tex: Björn Hallin. Foto: Lars Larsson