Lisa – Kristinehamns nya centrumledare

Lisa Kolmodin är ny centrumledare i Kristinehamn.

Fler medlemmar till Omtänksamma Kristinehamn och ännu fler aktiviteter som ska locka besökare – det är målet för Elisabeth Kolmodin som är ny centrumledare i Kristinehamn.

Elisabeth eller Lisa som hon kallas har en gedigen bakgrund. Hon har arbetat som butikschef på det nya köpcentrat i Långflon i norra Värmland och var också en tid ansvarig för olika aktiviteter för att utveckla centrat, ett arbete som hon skötte utöver heltidsjobbet som butikschef. Hon har även under två år arbetat som servicemanager på Norges största hotell som ligger vid Gardermoens flygplats, ett jättehotell med 503 rum.
Hon har även ett förflutet som kontorschef på en mediabyrå i Karlstad samt som rådgivare och projektledare på SBAB i tio år.
Från årsskiftet är hon ny centrumledare i Kristinehamn, en syssla som hon tar över efter Susanne Forsberg. Det är en halvtidstjänst och den första tiden kommer hon nu att sätta sig in i de nya arbetsuppgifterna.
– Det ska verkligen bli spännande att få vara med och utveckla Kristinehamn. Det blir många möten och de jag har mött är jättetrevliga. Jag hoppas att alla inblandade kan vara med om att vi ska dra åt samma håll och ha en bra dialog och utveckla ett bra samarbete, säger Lisa.
Målet är att få allt fler att besöka Kristinehamn och handla i butikerna i centrum.
– Det är viktigt om vi kan få alla som bor här att handla på hemmaplan och gynna näringslivet i Kristinehamn, menar Lisa.

När Lisa satt sig in i jobbet ordentligt tror hon att det kommer att hända mycket framöver med olika aktiviteter. Hon pekar också på att det är viktigt att alla som är involverade har ett bra samarbete och att man arbetar mot ett och samma mål.

Omtänksamma Kristinehamn har idag runt 120 medlemmar men det finns potential till att det kan bli ännu fler. Det finns drygt 1 500 företag som kan bli aktuella och målet är att utöka föreningens medlemsantal och vägen dit är fler aktiviteter och fler aktivitetsgrupper. Närmast på programmet står en familjesöndag på Södra Torget den 26 februari med underhållning och inslag av både bilar och motorer.

av Björn Hallin

Leave a Reply