Lev Vackert – årets butik i Kristinehamn

4

Butiken Lev Vackert fick folkets röst med betryggande marginal när årets butik röstades fram Kristinehamn för ett par veckor sedan. Ägaren Ingela Broling fick motta utmärkelsen vid en galakväll som anordnades av Omtänktsamma Kristinehamn.

Ingela blev både överraskad och mycket glad när hon fick motta utmärkelsen.
– Jag blev både överväldigad och enormt glad och ser det som en kvittens på att vi har lyckats, säger Ingela.
Hon startade butiken för sex år sedan och upprinnelsen var två inredningsböcker som såldes över hela Europa. Butiken fick också sitt namn efter den and-ra boken – Lev Vackert som kom 2010.

Källarplanet är uppbyggt som en julupplevelse med mycket inspiration och där alla sinnen blir berörda. 

6 5

I ett gammalt soldathem på vägen ut mot Kristinehamns skärgård har Ingela byggt upp sin drömbutik, en riktig livsstilsmecka. Här finns mycket av det som höjer livskvaliteten och som skänker glädje. Det finns en handplockad blandning av inredning, kläder, lite möbler, presentartiklar, blommor och växter. Ingela har också satsat på en restaurangdel med fullständiga rättigheter och en kafédel. Lev Vackert har också 52 000 följare på Instagram,något som Ingela har jobbat hårt för och som hon är stolt över.
– Många handlar på nätet men jag anser att man måste uppleva saker och ting, att se med sina egna ögon och sinnen. Jag tycker att jag lyckats sluta cirkeln med min butik, avslutar Ingela.

handelsboden 3

 

Här finns också varor för smaksinnet.

av Björn Hallin

Leave a Reply