Nu har Carina Lindeskov och Louise Nyström tagit över OKQ8-macken i Kristinehamn.

Carina och Louise, mor och dotter, har tagit över OK-macken i Kristinehamn.

Carina har arbetat i många år inom OK Värmland. Under 27 år var hon ett välkänt ansikte på OK-macken i Storfors. De sista tio åren var hon säljchef innan OK Värmland. I slutet av förra året tog beslutet att lägga ner macken och göra om den till automatstation från den sista december 2015. I samma veva fick Carina ett erbjudande om att bli ansvarig för en avdelning på Ica i Filipstad.

– Jag trivdes verkligen jättebra på macken i Storfors under alla år. När jag började på det nya jobbet i Filipstad upptäckte jag att jag saknade kundkontakten med alla människor. Jag trivs med att prata med kunder och jag tycker om det här med service, berättar Carina.
För ett tag sedan blev Carina uppringd av representanter för OK Värmland som frågade om hon var intresserad av att gå in som franschisetagare på OK-macken i Kristinehamn.
– Jag tvekade inte en sekund utan tackade ja med en gång, säger Carina.

Från 1 juni driver hon nu macken och till sin hjälp har hon dottern Louise Nyström. Eventuellt kan det bli fråga om att anställda ytterligare en medarbetare lite längre fram.
– Hon trivs också med att ha kontakt med kunderna och att arbeta med att ge service så det passar verkligen bra, säger Carina.
Carina har inte bara ansvaret för macken i Kristinehamn. Hon kör dubbelt med att sköta om den numera automatiserade stationen i Storfors.
Carina och Louise ska nu försöka utveckla verksamheten på OK-macken.
– Vi ska lyssna till kunderna och fråga vad de saknar i butiken. En synpunkt som vi redan fått är att ta tillbaka båtsortimentet som fanns tidigare men som försvann. Sedan får vi se vad det kan bli mer, avslutar Carina.

av Björn Hallin

Leave a Reply