Antik- & kuriosamarknad

IMG_0805

Söndagen den 8 maj bjuds det in till Antik & kuriosamarknad i Wadköping. Fynda bland allmogeföremål, glas, porslin, m.m. Gratis föremålsvärdering av auktionsfirman Lauritz.com och Nerikes fordonshistoriker visar sina veteranbilar. Marknaden är öppen kl. 11–17.

I maj 1999 arrangerades den första Antik- och kuriosamarknaden i frilufts-museet Wadköping. Sedan dess har man kunnat hitta allmogeföremål, porslin, burkar och mycket mer på denna välbesökta marknad med försäljare från hela Mellansverige.

• ​Antik- och kuriosamarknad med allmogeföremål, porslin, burkar m.m.
• ​Nerikes fordonshistoriker visar veteranbilar på Cajsa Wargs torg.
• ​Föremålsvärdering av Lauritz.com i Teaterladan. Vad är ditt föremål värt? Hur gammalt är det? Ta med det till Teaterladan så får du en gratis värdering av auktionsfirman Lauritz.com.

Leave a Reply