Ny köksbutik i Kristinehamn

Nu satsar Audio Video i Kristinehamn på kök och köksutrustning under namnet Electrolux Home. En stor köksutställning har byggts upp och sortimentet av vitvaror har breddats ordentligt.

Det var för tre år sedan som Audio Video öppnade i Experts tidigare lokaler på Tegelslagaregatan. Vitvaror ingår inte i Audio Videos vanliga sortiment men Expert hade ett mindre sortiment. Försäljningen av vitvarorna gick till en början under affärsnamnet Electroluxbutiken och bytte sedan namn till Electroshop. Utbudet bestod av vitvaror plus småel som våffeljärn, hårtorkar, brödrostar och liknande.
Nu satsar Audio Video på ett betydligt större utbud. Under butiksnamnet Electrolux Home erbjuds kunderna ett brett utbud kök och förvaringsinredningar, Electrolux vitvaror och ett brett sortiment av olika hushållsprodukter, allt från stekpannor och grytor till bestick och karotter.
– När vi nu blir en del av Electrolux Home får vi betydligt fler vitvaror och samtidigt en stor utställning med Sentensekök som är Electrolux Homes eget köksmärke, säger Roger Hallstensson. Det är riktigt bra kvalitet på köken och en snygg design och vi kan dessutom erbjuda tjugofem års garanti på köksskåpen, skåpluckor och lådfronterna.
Bra garantier är det också på Electrolux och Husqvarnas vitvaror med fem år och tvättmaskinerna med invertermotor har tio års garanti på själva motorn. Värst i garantiklassen är en mixer med 25 års garanti.
Den 25 februari invigdes den nya köksbutiken och intresset var stort från kristinehamnsbornas sida som utöver kökspremiären även lockades av en rad extrapriser. Den som köpte en ugn fick till exempel kökshällen till halva priset och den som köpte en kök för minst 70 000 kronor fick 15 000 kronor i monteringsbidrag. Matstudion med erfarna kockar bjöd på kulinariska smakprover.
Kundunderlaget för Audio Video täcker Kristinehamn och sträcker sig mot Karlskoga, Filipstad och ner mot Gullspång.
Electrolux Home startade 1995, har cirka 60 butiker över hela Sverige. Audio Videos sortiment är tv med tillbehör, datorer, kameror och mobiltelefoner.

av Björn Hallin

Leave a Reply