Annette uppfyller sin dröm

Annette kryper glatt i trots minus 20 i luften!

Utvecklar SPA – nu även utomhus

Till Annette kommer man för att få en strålande hud, varva ner, känna lugn och få en chans att ladda batterierna, det är ambitionen för hennes Spa och hudvårdsklinik. 

En bister och kylig vinterdag är Mnytt på besök hos Annette på LemonLime SkinCare i Karlskoga.

Ord som relax, oas, ”chilla”, andas och energi är bra för att beskriva på känslan man får när man kliver över tröskeln till den varmt inbjudande atmosfären hos Annette.
– Min drivkraft har alltid varit att få hjälpa personer med hudproblem, att få dem att må bra, säger Annette, auktoriserad hudterapeut sedan 2008. Ekologiska och medicinska resultatinriktade behandlingar utförs i en harmonisk och avslappnande miljö. Den är fylld av härlig doft och levande ljus, en bonus som Annette tycker är självklar och nu vill hon erbjuda mer av den varan och tar hela verksamheten till en ny nivå.

DSC_0210 DSC_0222SPA-dag med frukt och bubbel!
– Att skapa spakänsla är något jag drömt om och velat utveckla ända sedan starten, och nu blir det äntligen verklighet, ler hon.
För utanför altandörren finns numera den alldeles nybyggda terassen med underbar utsikt mot sjön och med ett bubblande spa-bad. Som Annette, trots minus 20 grader i luften, glatt kryper ner i, på fotografens begäran.

DSC_0263_red

– Terassen håller på att glasas in för att kunna erbjuda SPA verksamhet även utomhus, berättar Annette.
Nysatsningen bidrar till att Annette nu kan öka utbudet med fler tjejkvällar och företagsevent, par-, och kompisbehandlingar. Eller vad sägs om en mamma-dotter dag?

Av Annica Nilsson

 

 

Leave a Reply