Provmåla ditt hem direkt i datorn

Går du i tankarna att måla om i lägenheten eller huset? Nu kan du testa dina kreativa idéer och olika kulörer med ett enkelt knapptryck framför datorn. 

Nu kan du provmåla ditt hem med både Beckers och Alcros nya färgsättningsverktyg, innan du målar om på riktigt.

–  Det finns så många kulörer att välja mellan och det kan vara svårt att veta hur det ungefär kommer att se ut. Därför vill vi, med vårt nya färgsättningsverktyg, underlätta för våra kunder att få en uppfattning om slutresultatet när de målar med någon av våra kulörer, säger Lina Markström PR- och Kommunikationsansvarig för Beckers.

På Alcro har man fått in många frågor om kulörmatchning och tidigare har konsumenterna fått vända sig till färgfackhandeln eller till vår kundservice. Nu kan det här programmet hjälpa och underlätta valet.

Dessutom får du hjälp med både kulörmatchning och accentfärger innan du går till butiken.

– Väljer du exempelvis en gul kulör till väggen ger Alcro design förslag på komplementfärger, accentfärger och kulörtonlika. Du får alltid upp tre kulörer som matchar din valda kulör, säger Eva Maslov, kulöransvarig på Alcro.

Säkert en efterlängtad funktionen för många.

 

 

Leave a Reply