Mimmi har flyttat till större lokaler

Större och mer praktiska lokaler. Det har Mimmi Öxne på Maxbild i Degerfors fått. I somras flyttade hon verksamheten från Jannelundsvägen ut till IOS tidigare lokaler på Raka Vägen.
– Nu kan jag åta mig betydligt större jobb än tidigare, säger Mimmi.

Efter flytten har Mimmi märkt att allt fler fått upp ögonen för verksamheten. Läget vid Karlskogavägen gör att företaget syns bättre och de stora lokalerna gör det lättare att visa upp alla produkter och tjänster. De som vill ta pass- eller körkortsbilder har nu fått en egen hörna. Själva fotoateljén är betydligt rymligare än tidigare vilket gör att Mimmi kan ta större gruppbilder. Här får en storfamilj plats på en och samma bild.

Sedan tidigare arbetar Mimmi med att stripa bilar. På Jannelundsvägen fick hon hålla till utomhus med uppdragen vilket betydde att arbetet blev säsongsbetonat. Var det för kallt eller om det regnade fick hon vänta på bättre väder. Nu kan hon dekorera bilar inomhus året runt med gott om plats i bilhallen. På samma ytor har maskinerna för tryck på kläder samlats och i ett rum intill har storformatsskrivarna för banderoller och skyltar fått plats.

– I mina gamla lokaler hade jag maskinerna utspridda. Nu har jag samlat dem i olika rum vilket betyder att arbetet blir rationellare, säger Mimmi.

Mimmi gör allt inom reklamområdet, från stora banderoller och gatupratare till hemsidor och små visitkort. Hon har också satsat på att sälja kontors- och städmaterial.

av Björn Hallin

Leave a Reply