Relax med härlig sjöutsikt

Avkopplande miljö. Lamellgardinerna gör att man välja om man vill ha det ljust eller avskärmat för bara TV-bild. I bakgrunden skymtar den blå mosaiken i poolen.

Familjen hittade ingen färdig husmodell, som passade deras behov och inte heller den sluttande sjötomt man ville bygga på.

Istället ritade man en suterrängvilla enligt sina egna önskemål och idéer och fick en övervåning med entré, kök och tvätt. På nedervåningen blev det sovrum med en egen barnavdelning med rum i fil under garaget. Man fick också en relaxavdelning med en hänförande sjöutsikt. Utanför huset finns ett ytterligare etage med pool och bastu. PM Hem i Karlskoga levererade massagebadkaret och familjen valde det kanske mest kompletta och kraftfulla bubbelbadet på marknaden, Royal 172.

IMG_3588_red

 I relaxavdelningen finns både dusch och toalett.

66 munstycken ger högsta komfort

Karet har totalt 66 massagemunstycken. Kraftfull frekvensstyrd vattenpump på hela tre hästkrafter, som styr åtta program, som justeras efter eget önskemål, samt en kraftfull luftpump med förvärmd luft. Familjen är väldigt nöjd med produkten och servicen.
– Karet levererades hem och sattes på plats. En inte helt lätt manöver, eftersom man fick ta vägen genom det öppningsbara glaspartiet till husets uteplats på nedre planet.
I relaxavdelningen kan familjen nu njuta av härlig massage, samtidigt som man kan välja  sjöutsikten eller stänga till lamellgardinerna och kika på TV. Till relaxen hör självklart dusch och toalett.

PM Hem utvecklar egna produkter

PM Hem har sina försäljningslokaler och lager i Karlskoga.
– Även om vi säljer huvudparten via Internet, vill kunderna känna på och se produkterna, där för är vi glada åt vi våra ändamålsenliga utställningslokaler på Hangarvägen i Karlskoga, berättar Per Henning, som tillsammans med systern Maria äger och driver företaget, som funnits i 20 år. Badrumsprodukterna kom in i företaget 2004.
– Idag är vi så stora att vi kan styra över de produkter vi säljer genom ett nära samarbete med leverantörerna. Vi får helt enkelt skräddarsydda produkter för våra förhållanden och önskemål. Elsäkerhet är en viktig bit för oss. Här är vi noga att våra produkter ska uppfylla alla lagstadgade krav, fortsätter Per Henning, som lovar snabba leveranser till hela Sverige.

  av Anders Björklund

Leave a Reply