Senaste nytt

Paketpris – populärt hos Bad & Värme

Anders Sjögren har fullt upp under hösten och det börjar bli fullt i orderboken.

Begreppet ”Installerat-och-klart” har blivit en framgång hos Bad & Värme i Kristinehamn. Allt fler vill ha ett färdigt paket där allt ingår, både material och arbete.

Hösten blir hektisk för Anders Sjögren och de anställda och det börjar bli fullt i orderböckerna.

Det är samma tongångar hos alla företag som arbetar med bygg eller har andra arbeten som riktar sig mot privat-personer. En orsak kan vara diskussionerna om en eventuell sänkning av rot-avdraget från 50 till 30 procent av arbetskostnaden.

– Vi har fått väldigt mycket förfrågningar om badrum och nu börjar det bli fullt och risken är att vi snart får säga nej till fler uppdrag innan årsskiftet, säger Anders.

Det folk vill ha hjälp med är att bygga om badrummen, kakla och byta ut inredningen. Många vill också satsa på en snygg våtrumsmatta på väggarna då det kommit allt fler snygga mattor i olika mönster de senaste åren.

Förr var det ett badkar i hörnet som gällde. Idag har många kunder gått över till duschhörnor som oftast kröns av en takdusch som kommit i ropet sedan några år. Något som också blivit populärt är att installera en så kallad vattenfallskran på tvättfatet.

Installerat och klart är en satsning som allt fler kunder frågar efter. Det betyder att Bad & Värme åtar sig att samordna ett helt jobb. Det kan vara olika yrkesgrupper som krävs för att bygga om ett badrum men där kunden får en enda faktura på hela jobbet med rotavdraget avdraget.

Bad & Värme har hela östra Värmland som verksamhetsområde, från Hällefors och Lesjöfors i norr till Björneborg i söder. Företaget firade i september ettårs-jubileum på 1:a Industrigatan i Kristinehamn.

Av Björn Hallin

Leave a Reply