Vardagslyx är Patricias recept

Patricia tog över Ekeliden 2012 och fortsätter att utveckla verksamheten.

Guldkant på tillvaron är vad Patricia Roos vill ge med nya satsningar i sin anrika servering i Ekeliden. Det ska hon göra genom att samarbeta med lokala leverantörer med hjälp av bland andra Thèrese Molander som levererar chokladpraliner till brunchen.

Patricias frukost och lunch i smaklig förening – brunch – har haft smygpremiär. Inbjudna fick ta del av ett gott och mättande sortiment med bland annat scones, äggröra, smoothie och som läcker final en chokladpralin. De var som det mesta på Patricias lokalt producerat. Sålunda görs alla bakverk i det vackra gamla huset.Brunchen sker i samarbete med Thèrese.
Ett annat samarbetsprojekt, framöver, blir choklad- och vinprovningar där deltagarna ska få utröna vilka chokladpraliner som passar bäst till olika italienska viner. Patricias har fullständiga rättigheter och särskiljer sig därmed från de flesta konditorier. Lördagarna 12 och 26 september går det att åter ta del av allt det läckra för de som bokat plats vid något av brunchborden.

DSCN4053

Patricias brunch sker i samarbete med Thèrese.

Den 26 september är det dessutom premiär för ett evenemang med en sorts förfest, inklusive trubadur, i de anrika lokalerna. Satsningarna ingår i Patricias ambitioner att förgylla tillvaron för karlskogabor och tillresta.
I linje med de tankarna väntar dessutom fler satsningar. Kroppsligt välbefinnande, förutom det som kommer av god mat i trevligt sällskap, svarar Patricia för, då hon fortfarande arbetar som massör.

patricias

Smakfullt dukat bord till smygpremiären.

 

Av Yngve Lind

Leave a Reply