Tre tips vid köp av badrumsmöbler

1. Tänk funktion.
En snygg möbel ska ju även vara praktisk. Vilka avställningsytor finns det? Du vill kanske ha plats för necessär, glasögon etc på handfatet. Hur ser inredningen ut? Får du plats och ordning på det du vill ha tillgängligt? Finns det specialspeglar eller eluttag? Ta reda på dina önskemål och leta efter något som motsvarar detta.

2. Tänk kundanpassning.
Vill du ha möbler med ben eller vägghängt? Få breda lådor eller fler mindre. Färg och material kan varieras. Hur ser din favoritlösning ut. Enkelt eller dubbelt handfat. En eller två bassänger. Idag finns det fler möjligheter att skräddarsy sin egen favorit.

3. Tänk kvalitet.
Badrumsmöbler byts inte så ofta. De ska leva länge i en tuff miljö med fukt och vatten som torkas med golvvärme och handduksvärmare. Välj möbler som trivs i denna miljö och som är utrustade med droppkant för extra långsiktigt skydd.

Blommigt badrum

Piffa upp badrummet

1. Blommor
Fräscha upp badrummet med härlig blomdoft. Gardenia och doftranka är två exempel som passar bra att placera i ett badrumsfönster. Eller varför inte unna dig snittblommor?

2. Ljusa färger
Våga bryta de klassiska vit/svarta färgerna i badrummet med en accentfärg. Färgglada handdukar, duschdraperier eller en färgstark kran på handfatet.

3. Visa dina minnen
En stor trend är att inreda badrummet likt vilket rum som helst. Det är där du börjar och slutar dagen, en plats för återhämtning och energi. Rama in bilderna från semestern och häng upp i badrummet eller plocka snäckor från stranden.

Leave a Reply