Nytänk och utanför ramen med nya uterum

Släpp in ljuset med glaspartier i befintlig fasad, inglasade uterum, eller i en inglasad tillbyggnad. Nu skådas kreativitet och fantasi inom de senaste uterumstrenderna. Underhållsfritt med senaste helisolerade fasadpartier i isolerad aluminiumstomme ger dig möjlighet att använda ditt uterum året runt. Här inspiration från tre uterum – presenterade av Expodul, Sartena uterum i Karlskoga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valmat tak och helisolerad aluminiumstomme har detta uterum för året runt-användning från Expodul. Uterummet är byggt så att huset utgör tre av väggarna medan den fjärde väggen består av ett skjutdörrsparti med dubbla härdade isolerglas. Även taket har dubbla glas, säkerhetsglas som är härdade på utsidan och laminerade på insidan. Alla glaspartier är solskyddsbehandlade.

 

Christoffersson,Hörby (5)

Skräddarsytt och platsbyggt, anpassats för att verkligen passa ihop med det befintliga huset. Det är konstruerat för att användas hela året runt och värms upp med vattenburen golvvärme. Uterummets väggar är murade och har treglasfönster i trä. Den bärande takkonstruktionen är i limträ och takfönstren består av isolerglas med två härdade glas. I taket sitter även två motordrivna ventilationsluckor.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nya uterumstrender från expodul Sartena uterum Karlskoga

Leave a Reply