NYHET! Premiär för nya XC90!

Nu i helgen den 9-10 maj är det premiär för nya XC90. Se mer hos din lokala återförsäljare.
Och därför känner vi oss på MNYTT manade att bjuda på en förhandstitt på kommande biltest redan nu. Kommer också publiceras i MNYTT maj, med utgivning 24 maj.

Läs: Bäddat för dundersuccé!

Avicii spelar med Volvo
Vi har tidigare sett världsstjärnor som Robyn, Swedish House Maffia, Börje Salming och Zlatan Ibrahimovic. Nu slår göteborgarna åter på stora trumman och tar hjälp av ingen mindre än dj-stjärnan Avicii när nya XC90 ska lanseras. 26-åringen har tjänat storkovan på sin musik och nu hoppas även Volvo kunna dra nytta av framgången. I kampanjen som går under namnet ”New Beginning” ger Avicii liv i Nina Simones ”Feeling Good” från 1964. Nu återstår det att se om bilen eller låten klättrar snabbast på världens topplistor…

Leave a Reply