Bad & Värme i Broängen

– Självklart är vi glada för en utveckling av Broängens handelsområde, som gör att vi kommer ”närmare” övrig handel, menar Anders Sjögren, som ansvarar för VVS-butiken hos Bad & Värme  på Första Industrigatan.

Bad & Värme ingår i en rikstäckande kedja med VVS-företag. I närområdet finns verksamhet i Filipstad och Karlskoga. I Kristinehamn finns tre montörer och Anders Sjögren, som butikansvarig.

– Fördelen för kunden är att kunna se vårt utbud av produkter, när man funderar på att göra om badrum, uppvärmning eller annat i bostaden. Så välkomna till oss för att diskutera inköp eller någon form av VVS-arbete. Vi hoppas snart kunna bli ännu snabbare, då vi planerar att utöka personalen med ytterligare en montör, berättar Anders Sjögren.

Av Anders Björklund

badvarme_april_15

Leave a Reply