Anette M:s Allservice i Broängen

På Bojortsgatan i Kristinehamn huserar Anette M:s Allservice sedan fem år tillbaka. Ett företag som ägnar sig åt hushållsnära tjänster. Företaget är registrerat för att kunderna ska kunna få skattereduktion via RUT-systemet.

– Vi utför städning i hem och på kontor både till fasta och tillfälliga kunder. Den fasta kundkretsen är basen i vår verksamhet, men självklart hjälper vi andra kunder i mån av tid, berättar ägaren Anette Millberg.

Förutom den vanliga återkommande städningen åtar man sig också flyttstädning och fönsterputs och på sommaren kan det också handla om trädgårdsarbete.

Tillsammans med två anställda driver Anette Millberg företaget och hon hoppas att alla som har uppdrag, företag såväl som privatpersoner, hör av sig, så lämnar man prisuppgifter på uppdrag.

Av Anders Björklund

Anettes_april-15

Leave a Reply