PP-EL satsar åter i storfors

Med en bakgrund som installatör inom egna hem mot privatpersoner och även inom industrin, i mindre företag och på en oljeborrplattform, samt även hemma hos norske kung Harald, är det ingen tvekan om att Petri Pyrrö samlat på sig en bred erfarenhet genom åren.

Petri Pyrrö satsar hårt på egna elfirman. PP-EL.

petri

Detta i många olika miljöer. Han blev färdigutbildad elektriker redan 1986 och startade eget 1995. Nu efter flera år som inhyrd elektriker satsar Petri åter fullt på egna firman PP-EL och vänder sig främst till kunder i Storfors, Karlskoga, Kristinehamn och Karlstad.

– Viktigt för mig är att verkligen ta hand om mina kunder, att hitta den bästa lösningen för varje enskilt jobb, säger Petri. Och uppmanar kunderna att verkligen dra nytta av rot-avdraget som faktiskt är 50 procent av arbetskostnaden.

Nedslapp_storfors

 

av Björn Hallin.  Foto: Eva Wiklund. 

Leave a Reply