Idérika företag sätter Storfors på kartan

Vad har en blomsterhandel, bilverkstad och ett biljardcafé gemensamt? Jo, att de drar kunder från övriga Värmland till Storfors. Det finns gott om idérika personer i samhället. Nya småföretag växer upp och lite äldre utvecklas. Mnytt har besökt några av dem.

Under 2015 gör vi i varje nummer ett ”Nedsläpp” i olika betydelsefulla och aktuella områden runt om i våra utgivningsorter. Vi hälsar dig här med: Varmt välkommen till Storfors!

storfors

Nya natt- och kvällsturer

Storfors första nattbuss var en efterlängtad nyhet. Kommunledningen har länge kämpat för tätare turer och nattbussar och i december förra året satte Värmlandstrafik in de nya turerna. Nu får storforsborna lättare att gå på teater, bio eller restaurang i Karlstad eller Kristinehamn. Nattbussen är anpassad till kvällsbussen från Karlstad till Kristinehamn.

av Björn Hallin.
FOTO: Håkan Larsson/Eva Wiklund

 

Leave a Reply