Kvarnen Filipstad

Birgitta Dahlman. Naturbild

21/3 – 12/4 BIRGITTA DAHLMAN och KJERSTI N KRANTZ ” Resa i tid och perspektiv ”.  Måleri i olja och pastell

Kerstin

Kjerstin Krantz. Hon vill med sitt måleri, genom färg,  ljus och skuggor förmedla vårt fantastiska Nordiska kulturarv. Kerstin målar i akvarell, olja,tusch och pastell. Har utbildat sig inom måleriet bl. a. i Paris. Första separatutställningen var i Stockholm 1974. Därefter har hon ställt ut på många olika platser, både i Sverige och utomlands.

Kjerstin Krantz. Ask & Embla

 

Birgitta Dahlman, dotter till Kjerstin Krantz  är bosatt i  Filipstad. Hon har under ca 10 år målat på hobbynivå samt gått målarkurser på hemorten. Birgitta målar naturbilder i akvarell. Det här är första gången  som  hon ställer ut sina tavlor. Speciellt roligt är det att ha utställning tillsammans med sin mor.

Birgitta

Birgitta Dahlman. Naturbild

 

Leave a Reply