Sköna fötter – en lisa för själen

Professionell och omvårdande behandling av dina fötter hittar du hos  Degerfors fotvård. Varje behandlingen avslutas alltid med en skön fotmassage.

Degerfors fotvård finner du på Letälvsgården i Degerfors. Företaget drivs av Lena Finnås. Här erbjuds tradionell fotvård, så som nagelbehandling, borttagning av förhårdnader, liktornar med mera. Varje behandling avslutas alltid med en skön fotmassage.
– Jag har kunder i alla åldrar. Boende här på Letälvsgården, men också pensionärer och många yngre boende i Degerfors. Jag gör dessutom hembesök, säger Lena.

lena_finna

Lena Finnås är diplomerad medicinsk fotvårdare. Hon har utfört medicinsk fotvård i 17 år. Tidigare arbetade hon som undersköterska i kommunen, men när tillfälle bjöds tog hon för tio år sedan chansen och startade eget. På frågan vad som är det bästa med arbetet, svarar Lena:
– Alla nöjda kunder, att känna att man gör nytta och att vara sin egen.

av Annika Nilsson

Leave a Reply