Ett andrum för kropp & själ

Annette Göransson vid sminkbordet

Att bry sig om sig själv, att koppla av och att ha tid för sig själv blir allt viktigare i dagens stressade samhälle. När jag kliver över tröskeln till lemonlime SkinCare i Karlskoga känner jag genast ett ogreppbart lugn. Limegröna lyktor, stillsam harmonisk miljö, smakfullt och stilrent inrett.

lemonlime 19 lemonlime 14

– Jag lämnar aldrig en kund i en behandling. Detta för att jag vill och tycker det är viktigt att varje kund ska få stå i fokus, få sin egen tid och kunna erhålla allt jag har att erbjuda så att stunden här blir den allra bästa, säger Annette, som äger och driver lemon lime SkinCare i Karlskoga.

Sedan 2008 är Annette auktoriserad hudterapeut, Cidesco diplomerad och även Spa terapeut. Hon är utbildad på Elisabethsskolan i Stockholm och erbjuder behandlingar från topp till tå med högteknologiska och effektiva hudvårdsprodukter.
– För mig är det viktigaste att skapa en lugn atmosfär för kunden. Ett andrum, för att ladda batterierna och för att skapa ny energi, samtidigt som man tillför aktiva ingredienser som ger ett förbättrat hudtillstånd. Tillsammans ger detta ett komplett paket av välmående, förklarar Annette medan hon visar runt i de olika rummen.
Här finns två behandlingsrum. Ett är inrett för massage och olika ansiktsbehandlingar. Det andra används vid IPL behandlingar, som exempelvis permanent hårborttagning, hudföryngring och för behandling av acne. Lemonlime har också ett massagebadkar där det erbjuds olika kurbad. Till våren och sommaren planerar Annette att även skapa en oas utomhus på den stora terassen på baksidan.

Ladda batterierna och hämta ny energi  med MARIA ÅKERBERGs Ekologiska produkter.
Du hittar också; palina hudvänlig, svensk professionell make-up. 

iphone saltscrub

Hos lemonlime SkinCare kan man också boka make-up konsultation. Något som MNYTTs utsände reporter inte kunde motstå. Och med en påse fylld med nya produkter som exempelvis ”Photoshopande puder” är det något densamme varmt rekommenderar.

Av Annica Nilsson

Leave a Reply