Vad händer i Omtänksamma Kristinehamn?

Centrumorganisationen Omtänksamma Kristinehamn arbetar för ett mer levande och trivsammare centrum bland annat genom att skapa evenemang och utveckla det offentliga rummet. Och även förvalta Kristinehamns kulturella arv och historia. På detta uppslag hittar du erbjudanden från flera av medlemmarna och om kommande evenemang i Kristinehamn.

dsc_0559

Foto: Sofia Johansson

Sista lördagen i varje månad

jan-nov 2015
Matmarknad i kulturkvarteret Vågen.
Den sista lördagen i varje månad kan du handla varor från olika producenter från trakten. Ekologiska grönsaker, närproducerad honung, ostkaka, sylt och saft, charkuterivaror, rökt fisk, vedungsbakat bröd och mycket mera!

28 feb: Dansa loss på Harrys i Kristinehamn

28 feb: Unplugged med ”Knekta kungar” på Mastmagasinet.

1 mars: Pimpeltävling vid Bergsjö

1 mars: Lions tipspromenad i skärgården

2 mars: Stickträff på Café Broäng

4 mars: Musikquiz på Harrys

5 mars: Musik- och Allsångscafé på Café Broäng.

bernt

Foto: Bernt Magnusson

Se mer evenemang på: www.visitkristinehamn.se

Leave a Reply