Inspirationsmässa i Karlskoga

Tina Thörner  – en efterfrågad  föreläsare som kommer till Karlskoga och inspirerar.

Torsdagen den 5 mars är det inspirationsmässa i Nya Folkets hus, teaterfoajen, kl 13-16.30.  Mässan heter B2B och utställarna är företag verksamma i Möckelnregionen. Alla är välkomna att besöka mässan och entrén är gratis.

Kaisa AL

Karlskogas B2B ger lokala företag och organisationer tillfälle att visa upp sig för såväl varandra som för allmänheten. Det är ett utmärkt tillfälle för Karlskogabor att få möta många av de lokala företagen. Här kan till exempel skolor och studeranden direkt få en personlig kontakt med utställarna och kanske ordna en praktikplats.
– Det är med stor glädje vi konstaterar att alla planerade mässplatser nu är bokade, men givetvis bereder vi plats för eventuella efteranmälningar, säger Dan Gunnarsson på MöckelnFöretagen.
50-talet utställare med branschområden som till exempel turism, utbildning, tjänster och tillverkning är representerade.
På förmiddagen hålls seminarium och föreläsningar. Huvudnumret är Tina Thörner som är en framgångsrik svensk kartläsare inom rallysporten. Hon har vunnit tre världsmästerskap och mycket mer. Under de senaste 5 åren har hon vid sidan om sitt tävlande varvat sina dagar med föreläsningar runt om i hela världen. I Sverige var Tina 3:e mest efterfrågade enligt Dagens Industi 2010. Hennes föreläsningar är personliga och hon bjuder in till frågor, diskussioner och utmaningar. Föreläsningarna bygger på  personliga erfarenheter varvat med uppdaterade kunskaper då det gäller personlig utveckling och coachande ledarskap. Allt för att vi tillsammans ska kunna hitta nya alternativ, annorlunda tänk och beteenden för att underlätta just i våra utmaningar. Det kan utlovas en spännande och inspirerande stund med Tina. Föreläsningen kostar 100 kronor och betalas vid entrén.

B2B betyder ”Business-to-Business” och handlar främst om kommunikation mellan företag, där kommunikationen är mer direkt och personlig och inte enbart syftar till försäljning.

Arrangörer för B2B är Företagarföreningen Möckelnföretagen, Företagarna Karlskoga- Degerfors och Karlskoga Näringsliv & Turism AB.

Leave a Reply