Först i Värmland – med smärtfri behandling

Mitt i Kristinehamn ligger hudvårdssalongen fager & fin, som erbjuder ett brett behandlingssortiment för både kropp och själ. Nytt sedan i november är behandlingar med apparaturen Cellox 10.
– Jag är ensam i Värmland med den här metoden, säger Anna Fagerlund som driver företaget.

Cellox 10 är marknadens kraftfullaste och mest utvecklade utrustning för hårborttagning men fungerar även för behandling av acne, hudföryngringar, ytliga kärl, pigment-, och åldersfläckar samt rosacea.
– Behandlingar när det gäller oönskad hårväxt blir tack vare denna teknik både effektivare och framför allt blir de smärtfria, berättar Anna.

20141015_093649

Tekniken med Cellox 10 är en vidareutveckling av traditionell IPL-teknik men ligger väldigt nära lasertekniken vad beträffar stabilitet, säkerhet och snabbhet.
Och till skillnad från en traditionell IPL som kan jobba upp till hudtyp 3 kan Cellox 10 jobba upp till hudtyp 6, alltså passar den även för personer med mörkare hud, vilket inte varit möjligt tidigare. Hur många behandlingar som krävs är väldigt individuellt men ungefär 5-8 behandlingar behövs.
– Jag har tidigare gjort hårborttagning med traditionell IPL och det går inte att jämföra med den effekt jag fått av Cellox 10, jag är helt såld, säger Annelie, kund sedan flera år hos fager & fin.

Nu har det gått ett litet tag sedan Anna började med Cellox 10 behandlingar. Det hon inte visste från början är det snabba resultat vissa kunder kan uppnå med skin rejuvenation, både anti age och på hy med rosacea.
– Rodnaden går verkligen ner och man ser början till ett bra resultat direkt efter första behandlingen, säger Anna.

Anna Fagerlund har arbetat som auktoriserad hudterapeut i sex år och startade sin hudvårdssalong fager & fin 2011, beläget på Södra torget 1 i Kristinehamn. För-utom Cellox 10 erbjuder hon traditionella ansikts- och kroppsbehandlingar för både kvinnor och män. Massage, vaxning, frans- och brynfärgning, pedikyr, manikyr och make up.
Här finns också ett noga utvalt sortiment av professionella hudvårdsprodukter och hudvårdande makeup.

Av Annica Nilsson.

 

Leave a Reply