Malin Andersson förstärker Fastighetsbyrån i Kristinehamn

Fastighetsbyrån i Kristinehamn har haft ett mycket framgångsrikt 2014. Nu har mäklar-styrkan utökats med Malin Andersson.

Efter ett framgångsrikt år har nu Fastighetsbyrån i Kristinehamn ut-ökat med ytterligare en mäklare. Det är Malin Andersson som närmast kommer från en tjänst som mäklare i Sysslebäck.

Fastighetsmarknaden i Kristinehamn och Storfors hade under 2013 en liten nedgång men desto bättre har det gått för Fastighetsbyrån under innevarande år.
– Vi har fått betydligt mycket mer att göra och 2014 kommer att bli avsevärt mycket bättre än föregående år, säger Urban Lindholm, på Fastighetsbyrån i Kristinehamn.  Därför har vi anställt Malin Andersson vilket vi hoppas ska leda till ännu nöjdare kunder och en ännu bättre kundvård.
Fastighetsbyrån har under 2014 kunnat öka sina marknadsandelar i sitt område i östra Värmland och det återspeglar sig även i statistiken som visar att andelen nöjda kunder ligger i topp.
Malin Andersson är 26 år och bor på Hammarö. Hon gick 2013 ut programmet i fastighetsekonomi vid Karlstads universitet. Hon har sedan arbetat som fastighetsmäklare vid Fastighetsbyråns kontor i Sysslebäck som upplevt en riktig husrusch, inte minst beroende på den kraftiga utbyggnaden med stugor vid Branäs skidanläggning.
av Björn Hallin

Leave a Reply