Karlskoga Konsthall

Höstutställning 1-23 nov 2014 – Vernissage lörd. 1 nov kl. 11-15

Medverkande konstnärer Olle Medin, Kumla och Jonas Holmquist från Örebro.  

Olle Medin sysslar i sitt skapande, både med måleri och skulptur. Som konstnär är han välkänd i länet. ”Som människa och som målare påverkas man av det som händer i den stora och i den lilla världen. När man står med penseln i hand kan man inte ljuga för sig själv och sin publik”, säger han.

olle_1olle_2Olle Medin

 

Jonas Holmquist har tidigare visats i Karlskoga Konsthall, bl. a. i samband med Örebro Konstskolas elevutställning och en utställning med Örebro Läns Konstnärsförbund. För sina verk har han samarbetat med Bergmans gjuteri i Karlskoga. I utställningen vill han blanda gammalt och nytt, och även visa experiment han håller på med just nu.

jonas_1Jonas Holmquist

Leave a Reply