Mässan för hela familjen!

Villafamiljens Mässa och Hälsomässan kommer helgen 26-28 september till Conventum Arena i Örebro.

Mässan vänder sig till alla som bor i egna hem och ska fungera som inspiration till vad man kan göra med sitt boende. Här finner du utställare inom; fönster, dörrar, kök, larm, försäkringar, energi, garageportar, braskaminer, färg, uterum och mycket mer.

HÄNDER PÅ MÄSSAN:
Populära seminarier med bl a solenergi, inredningstips. Conventum Cup i kaninhoppning lördag och söndag. Massor av aktiviteter och erbjudanden hos många utställare.

TVÅ MÄSSOR I EN!
Parallellt går Hälsomässan där du finner företag inom hudvård, behandlingar, makeup, bra mat, kosttillskott, motion, träning, viktkontroll, massage, fotanlys, utbildning m.m. En entréavgift gäller för båda mässorna!

Mer information finner du på www.villafamiljen.se halsomassan.eu

Leave a Reply