Sven-Erik Rhen och Bengt Enghag med Jordkullen Arena i bakgrunden.

Kraftigt sänkta priser ska öka tillgängligheten i Jordkullen Arena

Nu sänker Idrottsalliansen priserna på padelspel och golfsimulator rejält i Jordkullen Arena i Storfors.
– Det är många som har det kärvare ekonomiskt nu och detta är vårt bidrag till att främja folkhälsan. Med lägre pris satsar vi på fler besökare vilket också ger liv och rörelse i hallen, säger ordförande Sven-Erik Rhen.

Vissa priser är halverade, som singelbanan i padel som nu kostar 100 kronor per timme att hyra. Andra priser är kraftigt sänkta. För en dubbelbana är kostnaden 200 kronor per timme och samma pris gäller för golfsimulatorn; 200 kronor per timme oavsett tidpunkt.
– För att förenkla både för oss och besökarna har vi satt samma pris oavsett om det är dag, kväll, vardag eller helg, säger Sven-Erik Rhen.

Anläggningens cafeteria är öppen klockan 09-00-20.00 på vardagar och 9.00-14.00 på helger, med längre öppettider om det pågår något arrangemang. Tid för golf eller padel kan bokas från 05.00 till 24.00 och när cafeterian är stängd finns en egen ingång till hallen som öppnas med kod.

Idrottsalliansen väntar nu också på de beställda och efterlängtade bowlingbanorna.
– Vi har fått meddelande om att de är på väg. En rimlig gissning är att de är installerade och klara i början av nästa år. Vi ser verkligen fram emot att kunna erbjuda en aktivitet som kan samla folk i alla åldrar, säger Sven-Erik.
Både golf och padel bokas via matchi.com

Text & foto: Eva Wiklund