Här öppnar Studio FloraRosea den 1 december.

Studio FloraRosea flyttar till Ekmansbacken

Lagom till advent flyttar Studio FloraRosea till nya lokaler. 1 december öppnar man dörrarna till sin nya butik i Ekmansbacken, och firar samtidigt sin ettårsdag.
– Vi längtar till invigningen, säger Ida Såmmé som tillsammans med systern Caroline Solberg står bakom Studio FloraRosea.

Ida och Caroline, som öppnade Studio FloraRosea för ganska exakt ett år sedan, berättar att de ganska snart började känna att de växt ur sin lokal och började se sig om efter en annan lokal. I slutet av sommaren hittade de rätt när butikslokalen i Ekmansbacken dök upp.
– När man kom in i lokalen och kunde börja planera kändes det rätt direkt, berättar Caroline.

Här får man större utrymmen, inte minst för fotostudion, och man kommer ha bättre möjligheter för exempelvis event och annat i butiken. De ser också fram att komma närmare torget.
– Nu kommer vi vara med och blir mer delaktiga när det händer saker på torget, menar Ida.

Man stänger butiken på Kungsvägen 25 november, för att sedan öppna den nya butiken fredagen den 1 december. Lagom till första advent.
– Vi ser verkligen fram emot det här, vi längtar till invigningen.

Invigningen firas med julmys och erbjudanden i butiken. Bland annat kommer de 20 första som handlar för minst 200 kronor under dagen få en goodiebag, och man har erbjudande på julfotografering hela helgen.
– Då får man en minisession på 20 minuter i fotostudion för att ta julbilder, säger Caroline.

När den nya butiken öppnar blir det full fart direkt. Tiden fram till jul är intensiv och man har öppet alla dagar utom måndagar hela vägen till jul.
– Ju närmre jul man kommer desto mer blir det, säger Ida.
– Vi startar på hundra procent och bara ökar, flikar Caroline in.

Att plocka fram juldekorationerna i det nya skyltfönstret är efterlängtat, och man kommer även ha en kalender med nya erbjudanden varje dag på instagram. Att julen är en favorittid går inte att ta miste på.
– Det ska bli jättekul, säger Ida, det blir intensivt men roligt.

Text & foto: Nicklas Remmegård.